Stargate Props and Costumes

Welcome to the Internet's largest community dedicated to the props and costumes of Stargate.

Talk about the costumes used throughout Stargate SG1, Stargate Atlantis, and Stargate Universe. Share your original costumes or get help with your cosplay!
By thomasott130
İşimi sevirəm. Növbətçi işləyirəm, bəzən gecə qalıram. Həmin gecə də növbətçi idim. Ofisdə tək idim. Saat gecənin ikisi idi. Bütün işlər bitmişdi. Kompüterin qarşısında oturub nə edəcəyimi bilmirdim. Televizor yox idi, radio yox. Səssizlik.

Telefonuma baxdım. Dostlarımın hamısı yatırdı. Sosial mediada gəzirdim. Birdən bir reklam gördüm: "Mostbet ilə şansını sına." Marağım tutdu. Reklama toxundum. Sayt açıldı. Ünvan çubuğunda mostbet az giris yazılmışdı. Azərbaycan versiyası olduğunu başa düşdüm.

Qeydiyyatdan keçmək qərarına gəldim. Nömrəmi yazdım. SMS kodu gözlədim. Kod gəldi. Daxil etdim. Ad, soyad, doğum tarixi. Valyuta – AZN. Hamısı hazır. Qeydiyyat bitdi. Artıq mənim hesabım var idi.

İlk dəfə idi ki, gecə növbətçiliyində belə bir sayt açırdım. Həyəcanlı idim. Depozit etmək istədim. Nə qədər? 20 manat. Az deyil, çox deyil. Kartımı əlavə etdim. Pul hesaba keçdi.

Oyunlar bölməsinə baxdım. Slotlar, ruletka, poker, aviator. Gözüm "Mega Moolah" oyununa düşdü. Bu oyun böyük cekpotları ilə tanınırdı. Demo rejimində bir neçə dəfə oynadım. Qaydaları başa düşdüm. Sonra real pulla oynamağa başladım.

1 manat mərclər. İlk 20 spində heç nə olmadı. 20 manat 15-ə düşdü. Sonra 2 manat qoydum. Az qazandım, 17-yə çıxdı. Sonra yenə 1 manat. Uduzdum, 16-ya düşdü. Fikirləşdim: "Dayanım?" Amma dayanmadım. Gecə idi, vaxtım var idi.

30-cu spində birdən ekran titrədi. "BONUS" yazısı göründü. Mənə 10 pulsuz spin verdi. Birinci spində 16-dan 18-ə. İkincidə 18-dən 22-yə. Üçüncüdə 22-dən 30-a. Dördüncüdə 30-dan 45-ə. Beşincidə 45-dən 65-ə. Altıncı spində 65-dən 90-a. Yeddinci spində 90-dan 120-yə. Səkkizinci spində 120-dən 160-a. Doqquzuncu spində 160-dan 200-ə. Onuncu spin bitdi, hesabım 250 manat.

Dərhal pulu çıxartdım. 200 manatı kartıma köçürdüm. Qalan 50 ilə oynamağa davam etdim. Gecə növbətçiliyində 20 manat qoyub 250 manat qazanmışdım. Xalis 230 manat. Ofisdə tək idim, amma sevincimdən qışqıra bilməzdim. Qışqırdım. Səsimi eşidən olmadı.

Ertəsi gün səhər evə qayıtdım. Arvadıma dedim: "Gecə işdə yaxşı bir şey oldu." Soruşdu: "Nə?" Dedim: "Əlavə iş tapdım, 200 manat qazandım." Sevindi. "Əla, deməli boş dayanmamısan." Mən güldüm. Doğru deyirdi – boş dayanmamışdım. Sadəcə, iş başqa idi.

Həmin pulun 150 manatı ilə uşaqlara yeni paltar aldım. Qalan 80 manatı isə ailəvi şam yeməyi üçün saxladım.

Həftəsonu yenə gecə növbətçiliyim var idi. Bu dəfə hazır idim. Ofisə getməzdən əvvəl telefonumu doldurdum. İşlərimi tez bitirdim. Saat gecənin on ikisi idi. mostbet az giris etdim. Hesabıma daxil oldum. Bu dəfə "Starburst" oynamaq qərarına gəldim. 25 manat depozit.

1 manat mərclər. Barabanlar fırlandı. Rənglər, ulduzlar. Bir saat oynadım. Bəzən qazandım, bəzən uduzdum. Hesabım 25-dən 30-a çıxdı, sonra 22-yə düşdü. Düşündüm: "Bu gecə olmayacaq." Amma birdən ekranda ulduzlar yanmağa başladı. Bonus dövrü! 7 pulsuz spin. Birincidə 22-dən 28-ə. İkincidə 28-dən 35-ə. Üçüncüdə 35-dən 45-ə. Dördüncüdə 45-dən 60-a. Beşincidə 60-dan 80-ə. Altıncı spində 80-dən 110-a. Yeddinci spin bitdi, hesabım 140 manat.

Dərhal 100 manatı çıxartdım. Qalan 40 ilə oynamağa davam etdim, amma uduzdum 40-ı. Vecimə deyildi, çünki 100 manat artıq əlimdə idi.

O gecə də uğurlu keçdi. Ardıcıl iki növbətçilikdə 330 manat qazanmışdım (230 + 100). Bu pul mənim üçün yaxşı bir yardım oldu.

Həmin günlərdən sonra mən öz qaydalarımı yazdım. Gecə növbətçiliyində yalnız 25 manat depozit edirəm. Uduşun yarısını dərhal çıxarıram. Heç vaxt itirdiyimin dalınca getmirəm. Bu qaydalar sayəsində indiyə qədər böyük itkim olmayıb.

Bu gün mostbet az giris etmək mənim üçün adi haldır. Gecə növbətçiliyində, işlərim bitdikdən sonra, bir saat oynayıram. Bəzən qazanıram, bəzən uduzuram. Amma əylənirəm. Gecələr daha tez keçir. Və bəzən, o gecələrdə olan uduşlar ailəmə xoş sürprizlər edir.

Bir dostum soruşdu: "Gecə növbətçiliyində qumar oynamaq yaxşıdır?" Dedim: "Mənim üçün bəli. Çünki qaydalarım var." O da cəhd etmək istədi. Mən qaydalarımı ona da verdim. O da oynayır. Hərdən birlikdə oynayırıq – mən öz ofisimdə, o öz evində. Zəng edib danışırıq.

Heç vaxt o ilk gecəni unutmayacağam. Ofisdə tək idim, saat gecənin ikisi idi, işlər bitmişdi, darıxırdım. Təsadüfən bir reklam gördüm, mostbet az giris etdim, qeydiyyatdan keçdim, 20 manat qoydum, 250 manat qazandım. O reklam olmasaydı, mən bu gün bu təcrübəyə sahib olmazdım. Həyat bəzən ən darıxdırıcı anlarda ən gözəl fürsətləri verir. Mən o fürsəti qaçırmadım.

Peşman deyiləm. Heç vaxt. Çünki bilirəm ki, hər şey nəzarətdədir. Mən nəzarət edirəm. Oyun məni idarə etmir. Və bu mənim ən böyük qazancımdır. Gecə növbətçiliyində qazandığım pullar isə sadəcə bonusdur. Əsas olan öyrəndiklərimdir. Və mən bu dərsi öyrəndim. Axı, həyat hər zaman bir oyundur. Bəzən udursan, bəzən uduzursan. Vacib olan oyunda qalmaqdır. Mən qaldım. Və qalmaqda davam edirəm.
The Gift I Didn't Ask For

My mother-in-law gave me a gift card for my birthd[…]

The human eye is naturally drawn to harmony and pr[…]

Excellent, affordable embroidered patches Canada[…]

Gecə növbətçiliyinin bəhrəsi

İşimi sevirəm. Növbətçi işləyirəm, bəz[…]