Stargate Props and Costumes

Welcome to the Internet's largest community dedicated to the props and costumes of Stargate.

Talk about the costumes used throughout Stargate SG1, Stargate Atlantis, and Stargate Universe. Share your original costumes or get help with your cosplay!
Az irodából kilépve még mindig a monitor fénye pörgött a szemem előtt. Nem volt kedvem hazamenni, nem volt kedvem senkihez szólni. Csak ülni akartam valahol, ahol nem gondolok a munkára, nem a sprintre, nem a release-re, nem arra a fél napos meetingre, ami inkább volt időpocsékolás, mint megbeszélés. Így kerültem az online kaszinóhoz, amit utálok bevallani, de azóta is az egyik legjobb estém volt. Sosem voltam szerencsejáték-függő, sőt, alapvetően a kontroll mániás fajta vagyok – mindent kézben akarok tartani, a munkában, az étkezésben, még az edzésnaplómban is. De aznap este pont az hiányzott, hogy ne irányítsak semmit.

Ráérősen nyitottam meg a fiókomat, és láttam, hogy van egy bónusz, amiről korábban nem tudtam. Persze, mostanában sok ilyen ajánlat jön – a Google tele van velük, de én nem szoktam rájuk kattintani. Mégis, ahogy görgettem a híreket, belefutottam egy kuponba, ami egész jónak tűnt. Nem mondom, hogy a vavada promo code 2026 volt az első, amit kipróbáltam, de az az este volt az első, amikor nem siettem. Leültem, kifizettem a számlákat, főztem egy teát, mintha valami fontos eseményre készülnék. Pedig csak a fáradtság beszélt belőlem.

Az első játékaim pörgősen mentek. Roulette-et választottam, mert nincs bonyolultabb, mintha tippelsz egy színt vagy számot. A pirosra tettem, mert mindig is a pirosat szerettem – autóból is piros van, és a kedvenc pulóverem is piros. Ez nem stratégia, nem is valami megérzés, csak hülyeség. De amikor a golyó megállt a piros mezőn, olyan érzés volt, mintha valaki megsimogatná a tarkómat. Kicsi tétel volt, nem vittek el a lányok, de mégis jólesett. Másodszor is pirosra tettem, megint nyertem. A harmadik körben már azon kaptam magam, hogy fontolgatom: mi lenne, ha megdupláznám a tétet? Minden normális ember azt mondaná, hogy ez a tipikus hiba – de én nem gondolkodtam, csak tettem. És akkor jött a fekete. Elvitte az egészet.

Egyetlen dolog, amit utálok, az az, amikor a visszapillantóból okos az ember, de ott ültem és nevettem. Nem azért, mert hatalmas összeget vesztettem – vicc, hogy egy ilyen este mennyire felnagyítja az érzéseket. A rendes életemben még egy 1000 forintos kávé miatt is mérgelődöm, de itt a tétek rendesen felkeltették a figyelmemet. Ekkor kezdtem el gondolkodni azon, hogy a szerencse nem igazán egyenlő eloszlású. A matekot tudom, az esélyeket is – de a rossz széria nem azt jelenti, hogy valaki meg akar téged verni. Szimplán megtörténik. Vannak napok, amikor a piros az ördög, fekete a sivatag, és semmi sem úgy alakul, ahogy eltervezted. Viszont ez a felismerés teljesen felszabadított. Nem kell minden egyes veszteséget a személyes kudarcodnak felfogni.

Aztán történt valami váratlan. Amikor újra a játékasztalhoz ültem, be kellett írnom egy bónuszkódot, mert a hétvégi akció keretében extra krediteket adtak. Nem volt kedvem a finomságokhoz, egyszerűen csak be akartam fejezni azt a bizonyos kört, de a rendszer kérte a kódot. Kinyitottam a levelem, ott volt egy kupon, amit én is elfelejtettem, de a vavada promo code 2026 volt ráírva. Mondom, istenem, nevezzük díszletnek, ha akarod — aznap este ez tűnt a legkézenfekvőbbnek. Aztán megtaláltam a linket is a lábjegyzetben: vavada promo code 2026. Mivel kíváncsi voltam, hogy mennyit ér, beírtam a helyre. És akkor jött a nyeremény, ami miatt nem a pénz volt a fontos.

Megint a pirosra tettem, de már nem kicsiben. Nem gondolkodtam, nem elemeztem a mintákat – és ez volt a kulcs. A golyó lassan pattant, mintha tudná, hogy most valami más következik. Aztán megállt egy szürke mezőn, ami a legviccesebb, mert nem is az volt a terv, hogy nyerek. A lényeg az volt, hogy abban a pillanatban nem volt bennem semmi félelem. Nem a pénz miatt ültem ott, hanem azért a furcsa, hétköznapi nyugalomért, amit az ad, amikor beismered magadnak: “nem tudod előre, mi történik”. Az a szürke mező egy olyan szám volt, amire tettem, mert a születési évemből jött ki valami, és nem is reméltem, hogy bejön, de mégis. Amikor láttam, hogy a nyeremény körülbelül harminc ezres forintnak fele meg, nem szaladtam el az örömtől, csak elmosolyodtam. Hazudnék, ha azt mondanám, nem esett jól. Persze, hogy jól esett – fizetésnap előtt, egy fárasztó hétköznap után egy kis plusz nem rossz.

De a történet nem itt ér véget. Miután kiléptem, bevittem egy ételgyorsmosodába a nyereményeket – nem, csak eszembe jutott, mert hülye gondolat, hogy a szerencse nem tűnik el csak úgy. A valódi tanulság az, hogy nem a pénz szerzett nekem örömet, hanem az, hogy újra megtanultam nem kontrollálni valamit. A munkahelyemen minden nap azon izgulok, hogy minden tökéletes legyen, hogy a kódok ne essenek szét, hogy a határidőt sose csússzam akár egy nappal sem. Ez a nyolcévnyi hajtás az emberből egy gépelő robotot csinált. De ott, a kaszinóban – furcsa módon – embernek éreztem magam. Nem tökéletesnek, hanem annak, aki hibázhat

인터넷 활용성을 높이기 위해 전 세계 유용한 사이트와 국내 커뮤니티 우회 주소를 모아놓은 […]

I’ve been considering custom sticker printi[…]