Stargate Props and Costumes

Welcome to the Internet's largest community dedicated to the props and costumes of Stargate.

Talk about the costumes used throughout Stargate SG1, Stargate Atlantis, and Stargate Universe. Share your original costumes or get help with your cosplay!
Ötən həftə mənim doğum günüm idi. Otuz səkkiz yaşım tamam oldu. Amma heç kim xatırlamadı. Səhər oyandım, güzgüyə baxdım, dedim öz-özümə: "Hər günün bir doğum günüdür, fərqi yoxdur". Amma içimdə bir boşluq var idi. Arvadım səhər tezdən işə getmişdi, uşaqlar məktəbə, mən isə evdə tək qalmışdım. Gün keçdi, heç kim zəng etmədi. Dostlardan mesaj gəlmədi. Sanki bütün dünya məni unutmuşdu. Axşam saat yeddiyə yaxın, arvadım qayıtdı, dedi: "Bu gün nə var, niyə belə səssizsən?". Mən sadəcə dedim: "Heç nə, adi gün". O başa düşmədi.

Yatmaq vaxtı gələndə, uşaqlar yuxuya getdi, arvadım da. Mən isə yata bilmirdim. Telefonuma baxırdım, heç kim yazmamışdı. Sonra bir mesaj gördüm — bir neçə gün əvvəl tanışım Fərid göndərmişdi: "Doğum günün mübarək, hər şey yaxşı olsun". Amma o mesajı görməmişdim. İndi gördüm. Gülümsədim, ən azından biri xatırlamışdı. Fəridə cavab yazdım: "Sağ ol, dostum. Kimsə xatırlayıb, sevindim". O tez cavab verdi: "Sən təklikdəsən? Gəl, mən sənə bir şey göstərim". Mən soruşdum: "Nə?" O dedi: "Telefonundan bir tətbiq yüklə, mən də sənə doğum günü hədiyyəsi edim".

Fərid mənə link göndərdi. Mən linki açdım, bir platforma səhifəsi çıxdı. Fərid yazdı: "Bax, mostbet app download et, sonra qeydiyyatdan keç. Mən sənə bir az bonus göndərirəm, doğum günün mübarək". Mən gülümsədim, Fərid həmişə zarafatcıl olub. Amma maraqlandım. Telefonuma uyğun olan faylı yüklədim. Bir neçə saniyə, fayl endi, quraşdırdım. Tətbiqi açdım, qeydiyyatdan keçdim. Fərid də öz sözünü tutdu, balansıma bir bonus əlavə olundu. Yazdı: "Bu, sənin doğum günün üçündür. Oyna, əylən, qazan".

Mən tətbiqdə gəzməyə başladım. Rənglər, oyunlar, canlı dilerlər. Gözlərim gəzirdi. Fərid dedi: "Slotlarla başla, sadədir". Mən "Starburst" oyununu seçdim — ulduzlar, parlaq işıqlar. Fırlanma düyməsini basdım. Fırlanma, fırlanma, fırlanma. İlk bir neçə fırlanmada heç nə çıxmadı. Sonra birdən ekran işıqlandı, ulduzlar səpələndi, qazancım artmağa başladı. Bu, inanılmaz idi. Mən otaqda tək idim, amma qışqırmaq istəyirdim. Fərid yazdı: "Nə var, qazandın?". Mən yazdım: "Bəli, amma bu sənin hədiyyəndir". O güldü: "Mən sənə qazanc vermədim, sadəcə bir fürsət verdim. Qalanı sənin şansındır".

Mən bir neçə oyun daha oynadım. Bəzisini uddum, bəzisini uduzdum. Amma ümumi balansım artmışdı. Sonra qərar verdim ki, dayanım. Qazandığım pulu çıxartdım. Bu, böyük bir məbləğ deyildi, amma mənim üçün xüsusi idi. Çünki bu, doğum günüm idi, heç kim xatırlamamışdı, amma Fərid mənə bu fürsəti verdi, mən də onu düzgün istifadə etdim.

Ertəsi gün səhər oyananda, arvadım mənə baxdı: "Sən dəyişmisən, daha şənsən". Mən dedim: "Bəlkə də, bu gün yeni gündür". O gülümsədi. Mən işə getdim, amma içimdə o doğum günü həyəcanı hələ də var idi. Həmin gün axşam işdən qayıdanda, arvadım məni gözləyirdi. Masada tort vardı, şamlar. Uşaqlar qışqırdı: "Ata, doğum günün mübarek!". Mən heyrətlə baxdım, "Necə? Dünən heç kim xatırlamırdı". Arvadım dedi: "Sənə sürpriz etmək istəyirdik, amma dünən işdən gec qayıtdım, tort ala bilmədim. Bu gün səhər tezdən aldım". Mənə elə gəldi ki, ürəyimdəki o boşluq doldu. Mən gülümsədim, şamları üfürdüm, arzu etdim. Arzum? Sadəcə xoşbəxt olmaq.

Həmin gün mənə iki qələbə gəldi — biri oyundan, biri ailəmdən. Amma ən böyük qələbə o idi ki, mən başa düşdüm — həyat gözəldir, hətta çətin anlarda da. Mən o axşam mostbet app download etməyə, Fəridin hədiyyəsinə, o qazanclara görə xoşbəxt idim. Amma ən çox ailəmin bu sürprizinə görə sevindim. Çünki pul gələr-gedər, ailə həmişə qalar.

İndi hərdən, axşamlar, uşaqlar yatanda, arvadım televizora baxanda, mən telefonumu götürüb o tətbiqi açıram. Bir-iki oyun oynayıb bağlayıram. Bu, mənə həmin doğum gününü, Fəridin dostluğunu, ailəmin sevgisini xatırladır. Və bilirəm — həyatda hər şey vaxtında olur. Mən o gün qazandım, amma əsas qazancım o idi ki, anladım — sevgi, dostluq, ailə — bunlar hər şeydən dəyərlidir. Və bu mənim ən böyük qələbəmdir.

Ötən həftə mənim doğum günüm idi. O[…]

EZNPC is a platform associated with selling in-gam[…]

MAY INSIGHTS BACKLINKS

Citibank Online offers fast and convenient digit[…]

Our Dial The Gate Interview

I recommend this product because Herbal Pain Relie[…]